گروه مشاوران کسب و کار کارفرمانیوز
کارفرمانیوز
شعرهاي شاپور احمدي
**انجمن مجله اتاقک**
مجتبی علیمی- تـــرانه
چرند و پرند
کافه ترانه
زنانه نويسي
کتاب کتیبه
ارسال ایمیل به مجله
علی قزل سوفلو
عضویت انجمن
شعرخانه
دانلود موزیک
فرح منصوری - ترانه سُرا
احمد شاملو
زندگینامه ها
ثبت دامنه
صفحات دیگر مجله
تبادل
لینک هوشمند
سایتهای دارای موضوع مرتبط با مجله برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
مجله الکترونیکی اتاقک
و آدرس
otaghack-site.tk
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
فرهاد فخرالديني پس از دو سال سكوت دوباره به صحنه ميرود. او ميگويد: هنر بهويژه موسيقي؛ ميتواند از ناهنجاريهاي اجتماعي جلوگيري كند و به سلامت جامعه كمك كند. بايد كاري كرد كه جوانها موسيقي را از تلويزيون نگاه كنند.
فرهاد فخرالديني بعداز دو سال سكوت و كنارهگيري از اركستر ملي هماكنون اركستر ملي مهرنوازان را راهاندازي كرده و اين اركستر از ۲۶ تا ۲۸ مهرماه در سالن ميلاد نمايشگاه به صحنه ميرود.
فرهاد فخراالديني(رهبر سابق اركستر ملي) در گفتگو با خبرنگار ايلنا گفت: فرصتی به وجود آمده که با کمک آقای تفرشی که درواقع در نقش مدیر برنامه هستند و به اتفاق سالار عقیلی؛ ارکستر راهاندازی کنیم.
وي افزود: ما ۴۵ نفر از بچههای نوازنده را جمع کردیم که بعضی در ارکستر ملی قبلی هم بودهاند و میخواهیم بطور مستقل کاری را شروع کنیم. تمرینات اين كار هم از ۹ مهر آغاز شده است.
فخرالديني دربارهي قطعات اين اجرا گفت: در این کنسرت؛ هشت قطعهي جدید و هشت قطعهي تکراری اجرا خواهیم کرد كه علاوه بر چند قطعه از ساختههاي خودم، چند قطعه ديگر از ساخته هاي روحالله خالقی، منصور نریمان، فریدون حافظی، کیوان ساکت و برخي دوستان ديگر را اجرا ميكنيم.
اين آهنگساز درباره دو سال سكوت و چرايي كنارهگيرياش از اركستر ملي گفت: يك زمان است كه هنرمند نميتواند و نبايد به صحنه برود و اين حق را دارد كه اجرا نكند؛ اما زماني كه ميبيند از اين حق و حقوق برخوردار نيست؛ بايد راه ديگري پيدا كند و در آن شرايط تنها راه براي من؛ استعفاي بود.
وي ادامه داد: در اين ميان اشتباهات مركز موسيقي وزارت ارشاد و تصميم عجولانه آنها براي تعطيلي اركستري كه ۱۱ سال براي آن زحمت كشيده بودم را نبايد ناديده گرفت.
فخرالديني با تاكيد بر اين موضوع كه هنرمند را نميتوان فريب داد، خاطرنشان كرد: اگر به یک کودک هنری بیاموزید برای او و جامعه مفید خواهد بود چراكه اگر به هنر توجه شود؛ ناهنجاریهای اجتماعی کمتر میشود.
وي با اشاره به اينكه چرا نبايد جوانها برنامهي موسیقی را از تلویزیون ببینند، خاطرنشان كرد: همه مردم و جوانها توانایی رفتن به کنسرت را ندارند. باید این امکان را با رعایت حقوق مولفان به مردم بدهیم تا از موسیقی استفاده کنند.
فخرالديني كه براي فيلمهايي چون سربدارن، ابن سينا و امام علي(ع) موسيقي فيلم نوشته است،اظهار داشت: اگر به موسیقی درست توجه شود به سلامت جامعه كمك میکند اما متاسفانه با موسيقي اينگونه برخورد نميشود و هميشه نگاه ابزاري و سليقهاي؛ موسيقي را نابود و هنرمند را آزرده كرده است.
اين آهنگساز درباره اين موضوع كه آيا فكري براي آيندهي اركستر ملي مهرنوازان دارد، گفت: اگر رضایتبخش باشد طبیعتا میتوانيم برنامههای بعدی را هم ادامه دهيم.
وي افزود: اداره یک ارکستر بزرگ بدون حامی تقریبا غیرممکن است، باید بخش خصوصی یا دولتی ارکستر را مورد حمایت قرار دهد.
نظرات شما عزیزان: